Je hebt behoefte aan rust en ruimte, een aantal dagen genieten van schone buitenlucht en groene heuvels. Bezoek dan zeker onze B&B. Wil je optimaal genieten is het mogelijk om tijdens je verblijf  een heerlijke massage en/of een van de workshops zoals mediteren, mindful wandelen, intuïtief schilderen enz. te  boeken.  Vind je het leuk om tijdens je verblijf een dagje mee te lopen tijdens de verzorging van de paarden, ben je bij ons aan het juiste adres.

Balance in Life ligt in de Schnee-eifel, net over de grens bij België. Niet ver vanaf de snelweg staat ons huis, midden in het dorpje Grosslangenfeld. (afstand vanaf Sittard is 130 km)

Eenmaal achter het huis geniet je van de vrije natuur, het weidse uitzicht over de velden, bossen, uitzicht op de paarden. Geen snelweg die je hoort, wel het geluid van de natuur, een knapperend kampvuur, de honden en paarden. In de winter kan er zelfs geskied worden: de Schwarzer Mann biedt dan mogelijkheden voor langlaufers, skiërs en sleetjesrijders.

Prijzen;

Overnachting incl. ontbijt €38,00. Ook is het mogelijk om bij ons aan tafel aan te schuiven voor lunch en diner. Gewoon wat de pot schaft, waarbij we rekening houden met intolerantie/allergieën/vegetarisch. Boek je bij je reservering meteen volpension is de totaalprijs € 75,00 p.p, per nacht incl. koffie, thee.  Voor de overige drankjes vragen we een kleine vergoeding.

Paarden en honden zijn ook welkom bij ons, mits ze netjes zijn opgevoed en met andere honden overweg kunnen. Zie ook onze website www.stal-escapade.nl indien jij jouw paard wilt meenemen of gewoon vanuit nieuwsgierigheid.

Wij heten je graag van harte welkom.

Gerhard & Linda