Feelgoodstore

In de praktijk bevindt zich een winkeltje. Hier worden artikelen verkocht die gemaakt zijn door creatievelingen met gouden handjes.                 Daarnaast een aanbod van houten artikelen met passende quotes, boeddha’s, wierook, dromenvangers, klein aanbod van edelstenen, pendels, zoutkristallen lampen enz. 

In de winkel is een zitje waar je mag neervlijen voor een lekker gesprek, als je meer wilt weten over de praktijk en de consulten, een afspraak wilt maken, vragen hebt over voeding, of gewoon een praatje. Thee en water staat klaar.

Loop gerust even binnen, je bent van harte welkom.

Openingstijden winkel;

De winkel is op zaterdagmiddag open van 12:30 tot 17:00. Mocht je iets nodig hebben uit de winkel buiten de openingstijden om,  laat het mij even weten dan kijken we samen naar een oplossing. 

Openingstijden praktijk:

Afspraken in de praktijk zijn flexibel. Van maandag t/m donderdag kunnen er afspraken gemaakt worden tussen 007:30 en 21:30. Op vrijdag tot en met 17:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 12:00.

Product uitgelicht:

WLTP-We-love-the-planet-natuurlijke-deodorant-pakket-375x375

 

 

Waarom DEO van “We love the Planet”.

Bij mijn zoektocht naar een natuurlijke Deo, stuitte ik op een gegeven moment op het merk “We Love the planet”. De Deo ben ik  intensief gaan uitproberen en ik was meteen verkocht. Een Deo die iedere cent waard is.

Iedere deodorant heeft een inhoud van 48 gram, waar je bij dagelijks gebruik c.a. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. De geuren zijn dusdanig dat ze voor vrouwen en mannen geschikt zijn. De natuurlijke ingrediënten in de deodorant werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!

De Werking
Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.

De deodorant is verkrijgbaar in de volgende geuren:

Sweet Serenity – Natuurlijke deodorant
Een subtiele geur van rozenolie met honing en zachte kruiden.

Forever Fresh – Natuurlijke deodorant
De geur Forever Fresh kent een verfrissende geur van pure citrus fruitoliën en kruiden.

Lovely Lavender – Natuurlijke deodorant
De geur Lovely Lavender kent een mooi van een boeket van wilde en gekweekte lavendel.

Mighty Mint – Natuurlijke deodorant
De Mighty Mint deopdorant is en opwekkende geur van mint en geurige rozemarijn.

Original Orange – Natuurlijke deodorant
Laat je verleiden door de onweerstaanbare intense geur van pure olie van Spaanse mandarijn.

Inhoud en gebruiksadvies
Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk en dierproef vrij.

De deodorant is smeerbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten, is dierproefvrij en draagt het keurmerk ECO Control.   De blikjes kosten € 11,50 per stuk. Voor verzenden word er €3,95 extra gerekend, met een maximum van 3 blikjes.

Wil je meer weten of gewoon even lekker komen ruiken en voelen aan het product, neem dan contact met mij op.  Info@Balance-in-Life.nl