Workshop intuïtieve ontwikkeling

imagesIBI7242R

Wil jij leren hoe jouw intuïtie werkt en welke methodes hierbij passen om je intuïtie nog verder te ontwikkelen, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en samen gaan we kijken waar jij behoefte aan hebt en waar je kwaliteiten liggen. Denk hierbij aan het lezen van de energie van de ander, handoplegging, fotolezen, automatisch schrift, kaartlegging, luisteren naar je buikgevoel enz. Deze workshop wordt 1 op 1 gegeven zodat ik alle tijd en aandacht heb om jouw de tools aan te reiken die je nodig hebt. Tijdsduur zal per keer ongeveer 2 tot 2,5 uur zijn. Tarief is € 80,00 . Wil je graag een maatje meenemen is dat natuurlijk geen probleem. Samen betalen jullie dan €140,00

Workshop intuïtief schilderen

verdwaald

Wat is intuïtief schilderen? Intuïtief schilderen is schilderen vanuit je gevoel, een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar  datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Na een korte meditatie ga je op een expressieve en  intuïtieve manier aan de slag met de aanwezige materialen die vorm geven aan jouw innerlijke beleving. Maak de  verbinding met jezelf  en voel welke kleuren en vormen jij op het doek wilt zetten. Het gaat er met name om, om je gevoel  te laten spreken, dicht bij jezelf te blijven zonder een prestatie van jezelf te verlangen. Na afloop volgt er een korte reading  van ieder schilderij. Voor data zie agenda.

Koffie, thee en een versnapering zijn aanwezig. Na afloop word er samen een korte reading gegeven over hetgeen je hebt  geschilderd. Kosten zijn €25,00 per persoon inclusief materialen.  Heb je een eigen groepje (minimaal 4 personen) die een  workshop intuïtief schilderen willen volgen en schikt de datum niet, geef dit door en ik zoek samen met jou naar een gepast moment.  Aanmelden en/of meer informatie via info@balance-in-life.nl , bellen of appen.

Workshop mediteren

 

 Wij starten  1 x per maand op zaterdag en woensdag met een  meditatieochtend gebaseerd  op de principes  van mindfulness. Tijdstip van 10:00 tot 12:00  uur.    Check de agenda voor data.

 Voor wie…..Iedereen die graag samen met anderen wilt mediteren. Zeker ook geschikt  voor  beginners  en diegene die nieuwsgierig zijn naar de basisprincipes van Mindfulness.  Degenen die al  eerder een  mindfulnesstraining hebben gehad kunnen hier terecht voor  het opfrissen van de  mind. Iedere maand  zal er een nieuw thema zijn

Kosten € 10,00. incl, Drinken en iets lekkers. Maximaal 10-12 deelnemers.  Geef je nu alvast op om zeker te zijn van een plekje.

Volg je op dat moment een mindfulnesstraject bij ons dan zijn de kosten € 5,00

Opgeven kan via info@balance-in-life.nl of telefonisch/appen op 0655830775