Bed & Breakfast

5024c0aa (2)
 
Vakantiehuis.
 
Wil jij graag meer balans in je leven, inzichten krijgen in jezelf, om leren gaan met stress etc. boek dan zeker een overnachting bij Let’s GO B&B Wallenborn. Alwaar je alle privacy hebt in een gezellige vakantiewoning, voorzien van alle gemakken, zodat jij  het optimale uit jouw training dan wel traject kan behalen. 
 
 
De plek waar je even helemaal tot rust kunt komen. Waar de natuur metafoor staat voor je eigen ik.  Waar niks moet en je één kunt zijn met de natuur.
 
Let’s GO B&B ligt in Wallenborn in de Duitse Eifel.
Het is een mooie uitvalsbasis om de directe OMGEVING te verkennen. Pittoreske dorpjes in de nabije omgeving, waar je het gevoel krijgt alsof je in een SPROOKJE bent beland. Burchten, wandelroutes, mountainbiken en zoveel meer. Plekken die mij helemaal enthousiast maken om deze aan jou/jullie aan te bevelen. 
 
Wij dragen zorg voor een fris opgemaakt bed , kitchenette met een gezellig thee/koffiehoekje en natuurlijk een  schone en frisse badkamer met linnengoed en een föhn. En natuurlijk gratis wifi
 
Prijzen vanaf  € 75,00 voor 2 personen voor minimaal 2 nachten. En € 135,00 tot € 145,00 voor 4 personen. Afhankelijk van dag en seizoen. 
Meer info@Balance-in-Life.nl   of +31642282696 of +491708887450 Idem als je nog vragen hebt.
 
Ontbijt is optioneel voor €12,50 p.p per dag Waarbij het mogelijk is om je ontbijt uit te breiden met bv een flesje bubbels, verjaardagstaart of andere gelegenheden.
 
Ik heet je graag van harte welkom.
 
 
tuin
Heb jij behoefte aan RUST en RUIMTE, een aantal dagen GENIETEN van schone buitenlucht en groene heuvels. 
Op zoek naar een plek waar jij jezelf even helemaal TERUG kan TREKKEN en tot jezelf mag komen. Waar niks moet en jij jouw eigen invulling geeft aan je dag. Een plek waar je één kunt zijn met de natuur.
Dan is   Bed en Breakfast Wallenborn de juiste plek voor jou.
 
Voor nog meer RUST en ONTSPANNING is het mogelijk om een heerlijke, oliemassage te boeken. 
Wil je de rust van de EIFEL mee naar huis nemen, boek dan een WORKSHOP mediteren voor beginners of een mindfulness training.
 
Wil je inzichten in jezelf krijgen of antwoorden op je vragen, overweeg dan eens wandelcoaching. Alle TOOLS die ik je aanreik kan je thuis inzetten voor ontspanning en een gezonde mindset.  
 
Mijn Bed en Breakfast ligt in Wallenborn in de Duitse Eifel.
Het is een mooie uitvalsbasis om de directe OMGEVING te verkennen. Pittoreske dorpjes in de nabije omgeving, waar je het gevoel krijgt alsof je in een SPROOKJE bent beland. Burchten, wandelroutes, mountainbiken en zoveel meer. Plekken die mij helemaal enthousiast maken om deze aan jou/jullie aan te bevelen. 
 
Een overnachting kost € 75,- per kamer  incl. ontbijt excl. toeristenbelasting.  
Indien gewenst is het mogelijk een tweede 2 persoonskamer voor €50,00  bij te boeken. 
 
Wij dragen zorg voor een fris opgemaakt bed , een gezellig thee/koffiehoekje en natuurlijk een  schone en frisse badkamer met linnengoed en een föhn. 
 
En……. GRATIS WIFI 
 
Mocht je nog vragen hebben en/of meteen willen boeken druk dan op de link hieronder en ik beantwoord graag je vragen. 
 
  • 20210405_104724
  • IMG-20210321-WA0009
  • IMG-20210308-WA0009
  • IMG-20210308-WA0002
  • IMG-20210308-WA0003
  • IMG-20210321-WA0002