Ontspanningsmassages

Ayurveda oliemassage

 

De Ayurvedamassage is de nummer één massage in de praktijk. 

Deze massage kan zorg dragen voor een hoog ontspanningsniveau en heeft een preventieve en helende werking op het ontstaan van verstoringen in het lichaam. Zeer effectief bij emotionele blokkades.

Het doel van een Ayurvedische massage is welbevinden creëren, lichaam en geest in balans te brengen of te houden. De Ayurvedische massage kan klachten verminderen, heeft een pijnverlichtend en helend effect en draagt bij tot het in balans brengen van het zenuw- en hormoonstelsel.

De massage voedt de huid, spieren en zenuwen, maar  stimuleert ook de bloedsomloop en de lymfestroom die een sterke relatie met de immuniteit heeft.

De massage zorgt er voor dat de energiestromen weer op gang worden gebracht en heffen eventuele blokkades in het lichaam op. De massage kan ontspanning geven en heft vermoeidheid op.

De massage word gegeven met warme olie.

Gehele lichaam 75 minuten €60,00

Oosterse oliemassage, East meets west

Een helende massage met een combinatie van Chinese acupressuur, vleugje shiatsu en westerse massagetechnieken die bijzonder ontspannend is. 

In ons dagelijks leven zijn er regelmatig stressmomenten en vergeten we vaak om te onthaasten.  Neem daarom de tijd om tot rust te komen en alles om je heen te vergeten met deze ontspannende massage.

Voor en achterkant 55 minuten € 50,00

Voetreflexmassage

Net als bij Shiatsu wordt de denkwijze gehanteerd dat lichaam en geest een eenheid is. Als dit in evenwicht is voelen we ons gezond. Wordt dit verstoord dan kunnen we diverse klachten krijgen.

Voetreflexmassage helpt dan om het lichaam te ontspannen en helpt om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen. Hierdoor brengen we lichaam en geest weer in balans.

Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algeheel welbevinden van het lichaam waardoor jij je weer lekker in je vel kunt gaan voelen.


Voetreflextherapie +/-35 minuten€ 35,00

Chakra massage

Een chakra massage is een energetische massage. Deze 75 minuten durende massage is een helende en ontspannende massage waarbij het loslaten van thema’s de rode draad is.

Bij de chakra massage maak ik gebruik van 7 edelstenen/mineralen die voor elk chakra staan. De stenen worden (op de rug) aangebracht op de chakra’s.

Jouw lichaam/energieveld mag zich 15 minuten heerlijk baden in de energie van de stenen. Na die 15 minuten zal ik contact maken met jouw energieveld en en middels een intuïtieve massage zal ik de chakra’s (indien nodig) verder optimaliseren. Zowel de voor als achterkant zal gemasseerd worden.

Bij de massage zullen de  stenen verder ingezet worden.

Gehele lichaam 75 minuten €60,00

Intuïtieve Massage

Het woord zegt het eigenlijk al. Een massage  waarbij ik me afstem op jouw energie. Ik voel, kijk en luister wat het lichaam vraagt vanuit mijn gevoel oftewel intuïtie. Vanuit dit gevoel zal ik diverse tools gaan inzetten. Hierbij kan je denken aan Indonesisch energiewerk,  handoplegging, werken op specifieke meridianen enz.

Gehele lichaam 55 minuten € 50,00

Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent verandert er van alles in jouw lichaam. Je lichaam wordt extra op de proef gesteld. Vermoeidheid, slapeloosheid,  hormonale veranderingen enz. maken dat het lichaam uit balans kan zijn. Dit kan stress geven en andere ongemakken.

Indien een shiatsubehandeling geen voorkeur heeft is een  zwangerschapsmassage met olie heerlijk ontspannend.

Indien je niet op je buik en/of rug kunt liggen is dat geen probleem. We passen de massage gewoon aan met behulp van een extra body-cushion en zijligging. Laat je lekker verwennen er is niets zo verlichtend en ontspannend als een massage tijdens de zwangerschap.

Op zoek naar een origineel cadeau tijdens de kraamtijd? Wees origineel en geef eens een cadeaubon voor een heerlijke massage.

Gehele lichaam 55 minuten €50,00

Kindermassage

De huidige maatschappij is constant in beweging. Presteren voor zowel jong als oud. Heeft jouw kind ook moeite met ontspannen, problemen met in slaap komen of andere klachten, dan kan een combinatie van shiatsu met een oliemassage verlichting bieden voor diverse klachten.

In afstemming van het kind en de behoefte zal op een speelse wijze contact gemaakt worden. De praktijk laat zien dat kinderen een voorkeur hebben voor een oliemassage, om die reden word deze over het algemeen gecombineerd met shiatsu. Op deze wijze wordt er een optimaal resultaat behaald.

Ouders mogen natuurlijk aanwezig zijn ten tijde van de behandeling.

Per 30 minuten € 25,00

Algemene informatie

Waarom een massage?

  • Het verbetert de bloedcirculatie en de circulatie van lymfevloeistoffen.
  • Heeft een helende werking.
  • Het bevordert de spijsvertering.
  • Het zorgt voor verlichting van pijntjes en andere kwaaltjes.
  • Het voert afvalstoffen sneller af
  • Lichaam en geest komen tot rust wat zorgt voor nieuwe energie
  • Het is een heerlijk verwenmoment

Tip: Daar er met olie word gewerkt is het aanbevolen om de kleding hierop af te stemmen. Balance in Life kan niet aansprakelijk gesteld worden voor olievlekken in kleding.