Wie ben ik ?

Mijn naam is Linda. Een energiek persoon wat in maart 2013 dacht:

 Ik wil iets anders met mijn leven!

Voorheen was ik werkzaam in de gezondheidszorg waar ik verschillende functies heb vervuld. In de functie van leidinggevende was het belangrijk om te presteren  en te voldoen aan targets, visies, speerpunten etc. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat we in een maatschappij leven waar bijna geen tijd en ruimte  is voor echte aandacht gericht op de ander.

Dat is precies de reden waarom ik wat anders wilde gaan doen. Iets waar mijn hart ligt en waar ik tijd en aandacht kan geven aan de persoon.
In  maart 2013 ben ik dan ook gestart met mijn praktijk als Energetisch Therapeut en masseur. Een praktijk die gericht is op werken met de energie van anderen, in aandacht en vitaliteit. 

Vanaf de eerste dag is mijn motto : Werken vanuit mijn hart met passie & aandacht.  

Om nog dichter bij mezelf te komen ben ik op een gegeven moment verhuist naar de Duitse Eifel. Door stil te staan bij de schoonheid van de natuur, genieten van de dingen om me heen, nog meer bewust zijn van het hier en nu, is de Eifel voor mij een plek geworden waar ik me helemaal thuis voel. 

We werken samen met Let’s GO BnB Wallenborn.  Samen is het een mooie combinatie  voor een ontspannend verblijf  voor jou…..MIJN LIEVELINGSGAST. 

Nieuwsgierig en wil je meer info. Neem dan zeker contact op om samen te kijken  op welke wijze we mogelijk wat voor elkaar kunnen betekenen.

Warme groet,

Linda