De kracht van woorden.

 

De kracht TOMvan Touch of Matrix is  om  klachten doeltreffend en op een ander level aan te pakken zodat de problemen of klachten letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht kunnen worden. Dat leidt altijd tot een verandering. 

Touch of Matrix werkt doeltreffend, en eenvoudig. Vaak spreekt Touch of Matrix andere eigenschappen en functies van het lichaam aan dan traditionele behandelmethodes doen. Waardoor het complementair werkt met de reguliere    gezondheidszorg. Natuurlijk kan Touch of Matrix ook perfect als op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Een consult voor  Touch of Matrix kun je zien als het resetten van je computer. De diverse gebeurtenissen die je hebt meegemaakt  in je leven, worden opgeslagen op je harde schijf. Dit zijn de leuke en minder leuke gebeurtenissen. Door het vast houden van de minder prettige gebeurtenissen kunnen fysieke en mentale klachten ontstaan.

Wat ik  ga doen is jouw computer, lees bewustzijn, opnieuw programmeren met de kracht van woorden, wat ten goede komt aan jouw klachten en jij weer totale vrijheid mag ervaren. In zeer korte tijd leiden klachten, blokkades, trauma’s en oude thema’s,  tot een verandering waardoor geest en lichaam steeds meer in balans komt.

Wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op. Vertrouwen in je therapeut is een van de vereiste om samen tot een mooi resultaat te komen.

De prijs van een consult voor volwassenen is € 55,00 het eerste uur. Daarna €15,00 per kwartier p.p   Kinderen € 25,00 per half uur daarna €15,00 per kwartier. (Kinderen reageren vaak veel sneller op een behandeling dan volwassenen.)