Workshops

Workshop mediteren

Balance in Life geeft zowel groepsgewijs als  individuele meditatie workshops. Deze vinden plaats op een prachtige  locatie in de Duitse Eifel. Midden in de natuur leer ik je de grondbeginselen van het mediteren, maak je kennis met diverse meditatievormen en leer je wat de de DO’s en DONT’S  zijn. De workshop duurt 4 uur en kost €95,00 incl lunch. Wil je een maatje meenemen betalen jullie samen €175,00 voor de workshop,.  Combineer je workshop met een aantal dagen Metime bij Let’GO BnB voor nog meer ontspanning.

De essentie van mediteren is eenvoudig: Nu is het moment. Mediteren staat voor ontspanning en met  aandacht in het hier en nu. Door in het hier en nu te zijn is er geen aandacht voor het verleden en toekomst. Het is een techniek om je geest te trainen.

Door regelmatig te mediteren kun je meer rust creëren, het verbeteren van focus en concentratie, persoonlijke groei, overzicht in je leven, en inzicht in jezelf. Je komt als het ware bij je eigen essentie.

Daarnaast zijn er vele gezondheidsvoordelen. Diverse wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat mediteren het genezingsproces bijzonder goed en effectief kan ondersteunen. De bloeddruk verlaagt, meer energie, versterkt het immuunsysteem, maakt je positiever, vermindert angsten, positieve invloed op depressies enz.

Stiltedag/weekend

Als je het mediteren onder de knie hebt kan het een mooie uitdaging zijn om een stiltedag dan wel een stilteweekend te plannen. Een stiltedag betekent letterlijk in stilte, bewust aanwezig zijn in het hier en nu. Een stiltedag bestaat o.a. uit diverse meditaties, mindful wandelen, mindful eten en laat je verrassen met wat de dag verder nog voor jou in petto heeft.

Lijkt het jou een uitdaging om de stilte in te duiken, bij jezelf te blijven, in het moment, in het nu?  Aarzel dan niet langer en maak nu een afspraak.

De kosten voor een stiltedag zijn €125 incl. lunch en avondeten. De kosten voor een stilteweekend (3 dagen) zijn €550,00 incl. 2 overnachtingen bij Let’s GO BnB, ontbijt, lunch en eet je mee met wat de pot schaft.  Neem je een maatje mee krijg jij 10% korting op de totaalprijs.

Workshop Intuitive ontwikkeling
imagesIBI7242R

 

 

Wil jij leren hoe jouw intuïtie werkt en welke methodes hierbij passen om je intuïtie nog verder te ontwikkelen, neem dan contact op om samen te we kijken waar jij behoefte aan hebt en waar je kwaliteiten liggen. Denk hierbij aan het lezen van de energie van de ander, handoplegging, fotolezen, automatisch schrift, kaartlegging, luisteren naar je buikgevoel enz. Deze workshop wordt 1 op 1 gegeven zodat ik alle tijd en aandacht heb om jouw de tools aan te reiken die je nodig hebt. Tijdsduur zal per keer ongeveer 2 tot 2,5 uur zijn. Tarief is € 80,00 . Wil je graag een maatje meenemen is dat natuurlijk geen probleem. Samen betalen jullie dan €140,00. Combineer  de workshop met een overnachting  bij Let’s GO BnB voor nog meer Metime.

 

Workshop intuïtief schilderen
verdwaald

Wat is intuïtief schilderen? Intuïtief schilderen is schilderen vanuit je gevoel, een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar  datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Na een korte meditatie ga je op een expressieve en  intuïtieve manier aan de slag met de aanwezige materialen die vorm geven aan jouw innerlijke beleving. Maak de  verbinding met jezelf  en voel welke kleuren en vormen jij op het doek wilt zetten. Het gaat er met name om, om je gevoel  te laten spreken, dicht bij jezelf te blijven zonder een prestatie van jezelf te verlangen. Na afloop volgt er een korte reading  van het schilderij.

Kosten zijn €40,00 per persoon inclusief materialen. Aanmelden en/of meer informatie via info@balance-in-life.nl . Wil je er een paar relaxte dagen van maken, combineer de workshop met extra tijd voor jezelf en boek een verblijf bij Let’s GO BnB